Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 112g990kcal0g0g111.9g0g
Sipuli (kuorittu)340g92kcal4.4g16.3g0.7g5.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g480g134kcal2.9g28.5g1g12g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka160g18kcal1.8g1.8g0.3g1.6g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g1839g1784kcal128.7g239g9.2g106.6g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1999g600kcal20g119.9g4g20g
Makaroni, pasta 600g1963kcal61.1g398.1g6.6g20.1g
Pinaatti 200g27kcal3.2g0.8g0.6g2.6g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g11281kcal449.2g1619.2g269g338.8g
Valittu annoskoko5760g5641kcal224.6g809.6g134.5g169.4g
Annoskoko puolitettuna2880g2820kcal112.3g404.8g67.3g84.7g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284