Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g4338g4121kcal347g607.3g30.4g347g
Sipuli (kuorittu)422g114kcal5.5g20.2g0.8g7.2g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.7g0.6g2g
Oliiviöljy 422g3730kcal0g0g421.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g121g24kcal0g7.8g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka362g296kcal12.3g68.7g3.6g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g16779kcal744.8g1439.4g914.4g719.6g
Valittu annoskoko5760g8390kcal372.4g719.7g457.2g359.8g
Annoskoko puolitettuna2880g4195kcal186.2g359.9g228.6g179.9g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678