Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima270g1053kcal78.3g0g81g0g
Katkarapu 1800g1231kcal259.9g0g19.8g0g
Tomaattimurska 2250g662kcal12.6g119.3g4.5g42.8g
Hunaja 29g97kcal0.1g23.6g0g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Sipuli 248g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g1125g2813kcal112.5g483.8g39.4g78.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g12299kcal935.4g1282.4g335.6g252.2g
Valittu annoskoko5760g6149kcal467.7g641.2g167.8g126.1g
Annoskoko puolitettuna2880g3075kcal233.9g320.6g83.9g63.1g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471