Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1917g533kcal22.8g77.8g3.8g40.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen767g153kcal4.6g29.1g2.3g10.7g
Kurkku, tuore639g64kcal3.8g10.8g0.6g4.5g
Päärynä kuorittu 1790g776kcal5.5g143.2g1.8g69.8g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki639g511kcal83.1g12.8g12.8g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)7.7g69kcal0g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g4212kcal239.6g547.4g58g250.6g
Valittu annoskoko5760g2106kcal119.8g273.7g29g125.3g
Annoskoko puolitettuna2880g1053kcal59.9g136.9g14.5g62.7g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714