Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,31128g733kcal124g47.4g3.4g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)564g4060kcal0.6g0.6g451.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 586g2012kcal59.8g410.5g7g20.5g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Parsakaali, pakaste, Apetit902g189kcal29.8g17.1g0g22.6g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g902g1669kcal198.5g18g90.2g0g
Kananmuna kuoreton 744g1062kcal93g2.2g76.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl902g3067kcal18g27.1g315.7g0g
Oregano, kuivattu 9g28kcal1g2g0.9g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g25718kcal1051.8g1066.8g1889.2g94.2g
Valittu annoskoko5760g12859kcal525.9g533.4g944.6g47.1g
Annoskoko puolitettuna2880g6430kcal263g266.7g472.3g23.6g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245