Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Sipuli (kuorittu)340g92kcal4.4g16.3g0.7g5.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g480g134kcal2.9g28.6g1g12g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka160g18kcal1.8g1.8g0.3g1.6g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g1840g1785kcal128.8g239.2g9.2g106.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2000g600kcal20g120g4g20g
Makaroni, pasta 600g1964kcal61.1g398.4g6.6g20.1g
Pinaatti 200g27kcal3.2g0.8g0.6g2.6g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11528g11289kcal449.4g1620.6g269.2g339g
Valittu annoskoko5764g5644kcal224.7g810.3g134.6g169.5g
Annoskoko puolitettuna2882g2822kcal112.4g405.2g67.3g84.8g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284