Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 702g3733kcal1.3g2g421g0g
Sokeri 596g2421kcal0g595.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 842g1057kcal92.6g2.2g76g0g
Vehnäjauho puolikarkea 421g1445kcal42.9g294.7g5.1g14.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 421g1410kcal0.3g343.6g0.2g5.9g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Mustikka metsä- 1263g556kcal6.3g80.8g7.6g41.7g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1403g842kcal44.9g99.6g28.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g84g337kcal0g83.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11536g23724kcal380.2g3031g1076g125g
Valittu annoskoko5768g11862kcal190.1g1515.5g538g62.5g
Annoskoko puolitettuna2884g5931kcal95.1g757.8g269g31.3g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980