Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow840g588kcal142.8g0g2.5g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g420g844kcal86.1g0.4g56.3g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g560g952kcal43.1g29.1g72.8g15.7g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1120g314kcal12.3g53.8g4.5g33.6g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g28g62kcal4.8g4.8g2.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11536g5519kcal578.2g176.2g277.2g98.8g
Valittu annoskoko5768g2759kcal289.1g88.1g138.6g49.4g
Annoskoko puolitettuna2884g1380kcal144.6g44.1g69.3g24.7g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652