Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys70g91kcal14g0g4.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.2g9kcal0.3g0.2g0.7g0g
Pakaste vihanneksia146g58kcal4.4g8g1.5g4.4g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto58g163kcal11.1g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g736kcal60.8g24.6g44.4g9.2g
Valittu annoskoko578g368kcal30.4g12.3g22.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna289g184kcal15.2g6.2g11.1g2.3g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298