Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Sieni rouskut, suolattu 152g40kcal2.4g3.5g0.8g4.4g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 110g272kcal15.6g6g20.7g0.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g7g63kcal0g0g7g0g
Paprika, punainen208g53kcal1.9g9.5g0.8g4.2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 6.6g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g916kcal42.6g48.4g59.2g22g
Valittu annoskoko578g458kcal21.3g24.2g29.6g11g
Annoskoko puolitettuna289g229kcal10.7g12.1g14.8g5.5g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459