Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g125g259kcal13g2.4g23.4g3.7g
Sipuli, tuore25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Lanttu 25g7.2kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Selleri, annos 50g18g2.4kcal0.2g0.5g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 163g105kcal2.6g21.4g0.3g1.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.6g0g
Parsakaali, tuore, 257g58g17kcal2.6g1.2g0.2g0.9g
Kiinankaali raaka 100g58g10kcal0.9g1.3g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g919kcal42.6g69.6g52g21.4g
Valittu annoskoko578g460kcal21.3g34.8g26g10.7g
Annoskoko puolitettuna289g230kcal10.7g17.4g13g5.4g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062