V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti13g66kcal3.3g4.4g3.8g3.7g
Aprikoosi, kuivattu 22g48kcal1.1g9.5g0.1g1.6g
Luumu kivetön 13g6.1kcal0.1g1.1g0g0.2g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)26g51kcal0.9g10.7g0.2g2.5g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl53g179kcal7.4g29.4g3.5g5.8g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%13g33kcal1.8g1.4g0.7g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g764kcal29.2g113g16.6g40.4g
Valittu annoskoko577g382kcal14.6g56.5g8.3g20.2g
Annoskoko puolitettuna289g191kcal7.3g28.3g4.2g10.1g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720