Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 349g70kcal5.4g7.9g1g3.1g
Sipuli (kuorittu)131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Herne 44g30kcal2.2g4.1g0.2g1.4g
Oliiviöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Soijakastike 16g10kcal0.8g1.5g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g26g43kcal0.2g10.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g584kcal20.6g61g27g13.4g
Valittu annoskoko578g292kcal10.3g30.5g13.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna289g146kcal5.2g15.3g6.8g3.4g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953