Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 394g660kcal85.7g0g35.3g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen88g630kcal0g0g70g0g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g2618kcal173.2g6.8g210.8g2.4g
Valittu annoskoko578g1309kcal86.6g3.4g105.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna289g655kcal43.3g1.7g52.7g0.6g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037