Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1334g4268kcal184g773.5g42.7g109.4g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)854g939kcal213.4g0g8.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow17g45kcal1.7g1.7g3.5g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g630g170kcal8.2g30.2g1.3g10.7g
Tilli, tuore 27g8kcal1g0.2g0.2g0.6g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g80g20kcal1.7g2.6g0.3g0g
Soijakastike 96g58kcal5g9.1g0.1g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g1334g800kcal26.7g113.4g26.7g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1334g800kcal13.3g60g53.3g0g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Korppujauho 67g244kcal7g49.9g0.7g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11552g14734kcal925.2g2085.2g275g251.8g
Valittu annoskoko5776g7367kcal462.6g1042.6g137.5g125.9g
Annoskoko puolitettuna2888g3684kcal231.3g521.3g68.8g63g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964