Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g675g4047kcal141.6g44.5g364.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1079g1355kcal118.7g2.8g97.3g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1799g4676kcal467.6g27g305.8g0g
Leivinjauhe 90g158kcal4.7g34g0g0.4g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli675g472kcal64.1g27g13.5g0.7g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g450g495kcal80.9g9g13.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g337g69kcal2g12.8g1g4.7g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g675g1450kcal168.6g14.8g47.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11556g25442kcal2096.4g343.8g1685g11.6g
Valittu annoskoko5778g12721kcal1048.2g171.9g842.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna2889g6361kcal524.1g86g421.3g2.9g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104