Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)200g260kcal36g4.4g12.2g0.2g
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.5g3.8g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka100g180kcal4.5g6g15g0g
Flora ruoka kevyt & paksu125g75kcal1.3g5.6g5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1156g1180kcal97.4g37.8g70.4g8g
Valittu annoskoko578g590kcal48.7g18.9g35.2g4g
Annoskoko puolitettuna289g295kcal24.4g9.5g17.6g2g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226