Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g68g41kcal1g8.8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Seiti x-tra84g68kcal14.4g0.8g0.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.8g7.3kcal0.3g0.3g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 338g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g11g8.3kcal0.5g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1156g285kcal34g29.4g3.4g4.6g
Valittu annoskoko578g143kcal17g14.7g1.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna289g71kcal8.5g7.4g0.9g1.2g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448