Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g112g124kcal25.9g0g2g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Kaali, valkokaali281g59kcal3.4g9.6g0.6g5.9g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)112g28kcal1.1g6.2g0g1.6g
Kesäkurpitsa, tuore17g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1156g680kcal63.2g36.8g30.6g16g
Valittu annoskoko578g340kcal31.6g18.4g15.3g8g
Annoskoko puolitettuna289g170kcal15.8g9.2g7.7g4g
Arvot/100g100g59kcal5.5g3.2g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720