Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 112g38kcal0.8g6.2g0.1g1.6g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g16g53kcal0g12.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1156g181kcal1.6g38.2g0.2g3.6g
Valittu annoskoko578g91kcal0.8g19.1g0.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna289g45kcal0.4g9.6g0.1g0.9g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418081