Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu2400g3895kcal667.2g0g132g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1000g200kcal6g38g3g14g
Kesäkurpitsa1000g170kcal4g25g6g7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)50g130kcal6.5g6g9g0.2g
Ranskankerma Valio1000g2800kcal25g35g280g0g
Sinappi 80g105kcal3.5g11.3g4.8g1.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g250g970kcal82.5g0g71g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11560g16541kcal1589.4g230.6g1011.6g45.2g
Valittu annoskoko5780g8270kcal794.7g115.3g505.8g22.6g
Annoskoko puolitettuna2890g4135kcal397.4g57.7g252.9g11.3g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412