Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale595g1904kcal71.4g0g178.5g0g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g42g44kcal3.3g6.8g0.3g0.8g
Suolasienet (rouskuja)875g175kcal14g43.7g4.4g0g
Tomaattimurska, 1 prk2800g750kcal16.8g148.4g5.6g39.2g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g35g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0g
Basilika, kuivattu 35g89kcal5g7.2g1.4g14.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 700g2311kcal14g21g245g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11564g10940kcal267.6g524.6g873.4g132.2g
Valittu annoskoko5782g5470kcal133.8g262.3g436.7g66.1g
Annoskoko puolitettuna2891g2735kcal66.9g131.2g218.4g33.1g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943