Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g175g431kcal31.5g0.9g10.5g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl13g118kcal0g0g13.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 158g120kcal3g24.4g0.3g1.6g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.8g22kcal1.1g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1158g1411kcal72.4g55.4g51.8g4.8g
Valittu annoskoko579g706kcal36.2g27.7g25.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna290g353kcal18.1g13.9g13g1.2g
Arvot/100g100g122kcal6.3g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205