Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 285g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green53g171kcal12.6g25.8g0.5g6.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.2g2.2kcal0.2g0.4g0g0g
Kananmuna, keitetty 96g138kcal12g0.3g9.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g110g38kcal1.8g7.6g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1159g766kcal54.6g72.6g25.8g17.2g
Valittu annoskoko579g383kcal27.3g36.3g12.9g8.6g
Annoskoko puolitettuna290g192kcal13.7g18.2g6.5g4.3g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.3g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587