Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 229g80kcal10.6g4.5g0.7g5.7g
Jauheliha, sika-nauta 263g581kcal45.9g0g44.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima18g68kcal5.1g0g5.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 57g188kcal1.1g1.7g19.9g0g
Pekoni, paistettu 13g68kcal2.2g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1159g1971kcal129.8g12.4g154.4g11.4g
Valittu annoskoko579g985kcal64.9g6.2g77.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna290g493kcal32.5g3.1g38.6g2.9g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886