Mungpapukeitto

Kuullota pienityt sipulit ja paprika öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot, kiehauta.

Lisää suurin osa esikeitetyistä mungpavuista ja mausteita oman maun mukaan (itse käytin sinapinsiemeniä, kahta kuivachiliä, paprikajauhetta, kurkumaa, cayenne- ja mustapippuria).

Anna kiehua hiljalleen n. 20 min, soseuta sauvasekoittimella.

Lisää loput pavut, pienityt tomaatit, kerma ja kuutioitu feta.

Kiehauta ja anna hautua vielä hetki.

Tästä PITÄISI tulla viitisen annosta, mutta oli niin hyvää, että riittää ehkä kolmeksi annokseksi...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Mungpapu keitetty (Ekolo), annos 100g180g160kcal12.6g25.2g0.7g9.2g
Paprika, punainen45g12kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Auringonkukkaöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g5.4g12kcal0.7g1.2g0.4g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)39g7.9kcal0.2g1.4g0.1g0g
Fetajuusto suolaliemessä (Eridanous), annos 200g19g52kcal3.2g0.1g4.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%23g36kcal0.6g0.6g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1159g684kcal36.8g65.6g29.8g21.6g
Valittu annoskoko579g342kcal18.4g32.8g14.9g10.8g
Annoskoko puolitettuna290g171kcal9.2g16.4g7.5g5.4g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.7g2.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331097