Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)640g2240kcal83.2g448g9.6g19.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1280g2099kcal320g11.5g84.5g0g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.1g0.3g2.2g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g1920g768kcal32.6g157.4g1.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 320g482kcal25.6g14.9g35.2g0.4g
Ruokakerma, Pirkka 10%1280g1536kcal37.1g57.6g128g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper224g650kcal58.2g0g47g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11584g15619kcal1116.8g1391g613g43.6g
Valittu annoskoko5792g7810kcal558.4g695.5g306.5g21.8g
Annoskoko puolitettuna2896g3905kcal279.2g347.8g153.3g10.9g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961