Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2382g697kcal22.4g107.2g9.5g45.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1401g2326kcal266.2g0g140.1g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)561g684kcal12.3g152.5g1.7g4.5g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 350g796kcal49g6g63.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 193g267kcal24.1g0.6g18.9g0g
Ruokakerma 5%, Valio350g228kcal5.3g14.7g17.5g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g7g16kcal0.8g2.7g0.2g0g
Paprikajauhe 7g23kcal1g1.3g0.9g2.6g
Oregano, kuivattu 1.8g5.4kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)350g911kcal91.1g5.3g59.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11592g12001kcal949.4g598.2g624.2g112.2g
Valittu annoskoko5796g6000kcal474.7g299.1g312.1g56.1g
Annoskoko puolitettuna2898g3000kcal237.4g149.6g156.1g28.1g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736