Gluteenittomat porkkanasämpylät

Kuori porkkanat
Raasta tai mörssää tehosekoittimella, itseä laiskotti.

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Sulata voi.
Sekoita hiiva pariin desiä jauhoja.

heitä perään maidot, rasvat ja porkkanat.

Ja perunakuidut.

Ja pellavarouheet.

Sitte vaan lapa koneeseen eli handu taikinaan ja vaivaamaan.

Loput jauhot hitaasti lisäillen.

Jätä kohoamaan kaksinkertaiseksi.

Vaivaa vielä vähän.

Pyöritä sämbyllsönit ja anna niidenkin kohota vielä hetki.

Voitele munalla.

Paista 225C 15minsaa.

Syö!!!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hannuzka79

Hannuzka79 sanoi...

Ei se kohoa kaksinkertaiseksi, ei sitten millän..

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

Hannuzka79 sanoi...

Ä+

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g2395g7425kcal59.9g1796.3g12g179.6g
Maito, Kevyt1437g661kcal46g69g21.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g958g268kcal5.7g57g1.9g24g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g120g578kcal29.3g39.9g34.5g34g
Perunakuitu jauheena (Semper), annos 100g719g539kcal35.9g86.2g3.6g503g
Voi 134g973kcal1.6g0.5g109g0g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11592g20888kcal356.8g4097.8g365.2g1481.2g
Valittu annoskoko5796g10444kcal178.4g2048.9g182.6g740.6g
Annoskoko puolitettuna2898g5222kcal89.2g1024.5g91.3g370.3g
Arvot/100g100g180kcal3.1g35.4g3.2g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340488