Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 1105g715kcal17.7g145.7g1.9g9.4g
Porkkana 476g155kcal2.9g26.4g1g12.1g
Sipuli (kuorittu)103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Valkosipuli 26g28kcal2g4.2g0.2g0.5g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%720g1224kcal70.5g53.3g79.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3341g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11592g4300kcal188.8g469g165g47.4g
Valittu annoskoko5796g2150kcal94.4g234.5g82.5g23.7g
Annoskoko puolitettuna2898g1075kcal47.2g117.3g41.3g11.9g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849