Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4360g1049kcal78.9g95.9g13.1g100.3g
Sipuli 1026g310kcal12.8g49.2g2.1g17.4g
Valkosipuli 205g222kcal16.2g33.4g1.2g4.3g
Oliiviöljy 103g907kcal0g0g102.6g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g103g318kcal8.7g59.5g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11592g5613kcal233.2g476g248.2g244g
Valittu annoskoko5796g2807kcal116.6g238g124.1g122g
Annoskoko puolitettuna2898g1403kcal58.3g119g62.1g61g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664