Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 8.3g9kcal0.7g1.2g0g0.6g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 4.2g13kcal1g1.9g0.1g0.4g
Tomaattimurska 17g4.9kcal0.1g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.8g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g68kcal3.8g9g1g2.8g
Valittu annoskoko58g34kcal1.9g4.5g0.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna29g17kcal1g2.3g0.3g0.7g
Arvot/100g100g58kcal3.3g7.8g0.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829