Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 29g6.8kcal0.5g0.6g0.1g0.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 18g6.2kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g8.9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Voi 0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio1.8g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g67kcal4.4g3.2g3.6g2.2g
Valittu annoskoko58g33kcal2.2g1.6g1.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna29g17kcal1.1g0.8g0.9g0.6g
Arvot/100g100g57kcal3.8g2.8g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053