Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)5.6g20kcal0.8g3.9g0.1g0.3g
Vesi8.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 22g31kcal4.2g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g13g34kcal1.2g5.7g0.6g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g217kcal12.6g19.8g9.6g1.8g
Valittu annoskoko58g109kcal6.3g9.9g4.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g54kcal3.2g5g2.4g0.5g
Arvot/100g100g187kcal10.8g17g8.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657