Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 11g7kcal0.3g0.5g0.4g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)16g30kcal3.1g0g1.8g0g
Hapukoor 20% (Alma)12g23kcal0.3g0.4g2.3g0g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Voi 3.8g28kcal0g0g3.1g0g
Hapankorppu 8.4g29kcal0.8g5.2g0.2g1.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.7g0.6kcal0g0g0g0g
Liivate 1g3.4kcal0.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g242kcal10.8g12.2g15.6g2.6g
Valittu annoskoko58g121kcal5.4g6.1g7.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna29g61kcal2.7g3.1g3.9g0.7g
Arvot/100g100g209kcal9.3g10.5g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254