Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss23g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.7g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g12g8.8kcal0.2g1.9g0g0.1g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g7.5g12kcal1.2g0.1g0.7g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g1.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g58kcal3.2g6.6g1.8g1.6g
Valittu annoskoko58g29kcal1.6g3.3g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna29g14kcal0.8g1.7g0.5g0.4g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822