Lammaskeitto

Kuori ja paloittele juurekset.

Laita kiehuvaan veteen (2 litraa).

Lisää joukkoon silputut sipulit ja purjosipuli.

Lopuksi uunissa kypsytetty lammaspaisti.

Mausta, lisää myös persiljaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3717 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lammaspaisti kypsä rasvaton (Vataja), annos 50g7.3g10kcal1.5g0g0.4g0g
Lanttu3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g6.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g3.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g30kcal3.4g1.6g0.8g0.8g
Valittu annoskoko58g15kcal1.7g0.8g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g8kcal0.9g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g26kcal2.9g1.4g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358141