Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria25g36kcal4g0.6g1.8g0g
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g6.3g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%3.1g7.2kcal0.9g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g155kcal14.4g2.4g9g0.8g
Valittu annoskoko58g78kcal7.2g1.2g4.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g39kcal3.6g0.6g2.3g0.2g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.1g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311