Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 5.2g20kcal0.8g3g0.4g0.5g
Margariini 70%, keiju laktoositon 7g44kcal0g0g4.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 5.2g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g6.5g3.6kcal0.6g0.3g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g5.2g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Raparperi 13g4.4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g245kcal6g25.6g12.6g1.8g
Valittu annoskoko58g122kcal3g12.8g6.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g61kcal1.5g6.4g3.2g0.5g
Arvot/100g100g211kcal5.2g22g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475