Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka39g33kcal7g0g0.5g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g3.5g1.1kcal0g0.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g52kcal0.3g0.5g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g172kcal14.6g1.8g12g0g
Valittu annoskoko58g86kcal7.3g0.9g6g0g
Annoskoko puolitettuna29g43kcal3.7g0.5g3g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.5g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232850