Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g4.7g21kcal1g0g1.8g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g3.1g8.7kcal0.6g0g0.7g0g
Bataatti, kuorittu 11g8.9kcal0.2g1.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 4.7g1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g6.3g6.9kcal1.4g0g0.1g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g6.3g4.8kcal0.1g0.6g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g109kcal6.6g6.2g5.6g1.4g
Valittu annoskoko58g54kcal3.3g3.1g2.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g27kcal1.7g1.6g1.4g0.4g
Arvot/100g100g94kcal5.7g5.3g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740