Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 11g1.8kcal0.2g0g0g0.2g
Paprika keltainen 4.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 15g5.3kcal0.7g0.3g0g0.4g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g1.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g1.1g2.5kcal0g0.6g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g0.4g1.2kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee18g19kcal4.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g66kcal10.4g2.8g0.6g1.6g
Valittu annoskoko58g33kcal5.2g1.4g0.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna29g17kcal2.6g0.7g0.2g0.4g
Arvot/100g100g57kcal9g2.4g0.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369