Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g1.3g6kcal0.3g0g0.5g0.3g
Hamppu, siemen1g5.3kcal0.2g0.4g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.2g0.2g0.5g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g10g31kcal1.3g5.6g0.3g1.2g
Siirappi 2.1g6.3kcal0g1.5g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g243kcal6.6g35.4g7.8g4g
Valittu annoskoko58g121kcal3.3g17.7g3.9g2g
Annoskoko puolitettuna29g61kcal1.7g8.9g2g1g
Arvot/100g100g208kcal5.7g30.4g6.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690