Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi28g31kcal6.5g0g0.6g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g4.7g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.9g3.7kcal0g0g0.4g0.1g
Aurinkokuivattu tomaatti6.3g11kcal0.2g0.8g0.9g0g
Ruokakerma Valio 5%0.9g0.6kcal0g0g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Pasta, Torino ruispasta plus16g50kcal1.9g9.8g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g209kcal17.8g22.4g5.6g4g
Valittu annoskoko58g104kcal8.9g11.2g2.8g2g
Annoskoko puolitettuna29g52kcal4.5g5.6g1.4g1g
Arvot/100g100g180kcal15.3g19.3g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208