Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 4.7g14kcal0.4g2.4g0.1g0.7g
Puolukka 6.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Canderel makeutusjauhe0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g35kcal0.8g6.2g0.2g1.8g
Valittu annoskoko58g18kcal0.4g3.1g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g9kcal0.2g1.6g0.1g0.5g
Arvot/100g100g30kcal0.7g5.3g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315