Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 44g11kcal0.7g1.5g0.1g0.8g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g92kcal1.8g4g7.4g1.8g
Valittu annoskoko58g46kcal0.9g2g3.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g23kcal0.5g1g1.9g0.5g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.4g6.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180