Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Kuohukerma11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.6g6.4kcal0g0g0.7g0g
Paprika punainen 5.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 17g31kcal4.5g0g1.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g207kcal14.2g1.6g15.8g0.4g
Valittu annoskoko58g104kcal7.1g0.8g7.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g52kcal3.6g0.4g4g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.4g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005