Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g4.7g15kcal0.6g3g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen5.6g7.8kcal1.1g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 6.6g5.8kcal0.3g0.8g0.1g0.3g
Dolmio Light Classico Bolognese7.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g68kcal4.2g9.2g1.6g0.8g
Valittu annoskoko58g34kcal2.1g4.6g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g17kcal1.1g2.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.9g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692