Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 42g70kcal7.1g0g4.6g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)3.7g10kcal1.1g0g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1.4g8.1kcal0.3g0.1g0.7g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5.6g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g201kcal17.4g1.2g14g0.6g
Valittu annoskoko58g100kcal8.7g0.6g7g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g50kcal4.4g0.3g3.5g0.2g
Arvot/100g100g172kcal14.9g1g12g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765