Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)25g6.2kcal0.2g1.4g0g0.3g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 13g21kcal3.5g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g76kcal7.8g3.8g3.2g0.8g
Valittu annoskoko58g38kcal3.9g1.9g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g19kcal2g1g0.8g0.2g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.3g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802